Personvernerklæring

26.04.2019 (Oppdatert: 28.06.2019) Helga Hellesø

NLR Rogaland har registrert ditt navn, adresse, telefonnummer, e-post adresse, organisasjonsnummer, produsentnummer. I tillegg har vi registrert opplysninger om din driftsenhet (gård), som ikke regnes som personopplysninger.

Vi bruker kontaktinformasjonen til å sende deg informasjon, gjennomføre avtalte tjenester og sende deg tilbud knyttet til ditt medlemskap hos oss.

Vi benytter databehandlere til å behandle medlemsopplysningene. Dette er leverandører som drifter våre IT-systemer og medlemsregistre. Vi har databehandleravtaler med disse som sikrer at dine opplysninger ikke blir gitt videre, og at alle opplysninger behandles konfidensielt.

Opplysningene lagres så lenge du er medlem hos oss. Vi har rutiner for å slette personopplysninger etter endt medlemskap.

Opplysningene er lagret i Norge, og overføres ikke til tredjepart.

Du kan be om mer informasjon i hvordan vi behandler dine personopplysninger, du kan be om innsyn i hvilke opplysninger vi har, og du kan be om at disse slettes. Ber du om sletting, forbeholder vi oss retten til å vurdere om vi kan oppfylle dine rettigheter som medlem.Fortell oss gjerne hva du gravde etter. Vi jobber med å gjøre sidene våre bedre.
Æsj, det var dumt. Hva lette du etter? Gi oss gjerne en tilbakemelding slik at vi kan gjøre det lettere for deg å finne fram på sidene våre.