Rogaland biogassnettverk inviterer til temamøtet

«Biogassproduksjon på Finnøy/Rennesøy – hva må til?»

29. april kl. 12.00–14.00 på Teams

Invitasjonen går til deltagerne i biogassnettverket og andre biogassengasjerte.

Hva konkluderer Carbon Limits med i sin rapport «Utredning av mulighetene for biogassproduksjon på Finnøy/Rennesøy»? Hvordan vurderer Bioenergi Finnøy mulighetene for å etablere biogassproduksjon i området? Hvordan kan biogassproduksjon bidra til at Stavanger kommune oppfyller sine klima- og miljømål?

Agenda

  • Velkommen. Helga Hellesø, Rogaland biogassnettverk
  • Presentasjon av rapporten «Utredning av mulighetene for biogassproduksjon på Finnøy/Rennesøy». Kaja Voss, Carbon Limits
  • Klar, ferdig, gå! Hva skal til for at Biogass Finnøy blir en realitet? Kristian Spanne, Bioenergi Finnøy
  • Biogass for å lykkes med klima, miljø og næringsstrategi i Stavanger. Britt Anita Warvik, næringsavdelingen, Silke Ulrich, landbruks- og havbrukskontoret, Stavanger kommune
  • Kan fylkeskommunen bidra til økt biogassproduksjon? Hilde Uppstad, næringsseksjonen, Rogaland fylkeskommune
  • Avslutning

Det vil bli mulig å stille spørsmål etter innleggene.

Påmelding her innen 28. april.

Hold av tidspunktet i kalenderen! Alle påmeldte får kalenderinnkalling til Teamsmøtet.

Velkommen!

Det er stor interesse for biogassnettverket.
Ønsker du også å delta, kan du melde deg på
her.

Lik oss gjerne på Facebook

Formålet med Rogaland biogassnettverk er å støtte biogassinitiativene i Rogaland for å redusere klimagassutslipp og styrke landbruket som næring. Bærekraftige løsninger for økt verdiskaping i landbruket er viktig for Rogaland som landbruks- og matregion.

Det å finne gode løsninger for bioresten er nøkkelen til suksess, og nettverket ønsker å legge til rette for samarbeid som kan bidra til nye prosesser og produkter.

Rogaland fylkeskommune er eier av prosjektet. Fra det offentlige er kommunene Hå, Klepp, Time, Stavanger og Vindafjord, samt Statsforvalteren i Rogaland med på satsningen.

Rogaland biogassnettverk er finansiert av Rogaland fylkeskommune som en del av satsingsområdet avfall som ressurs og økt bruk av restråstoff i «Strategi for bioøkonomi 2018-2030». Arbeidet er også støttet av Miljødirektoratets Klimasatsordning.